Test & News

TEST E-SPARK 720

TEST EBIKE SCOTT SPARK

 
Test Scott E-spark 720 -2018-

Avui hem pogut provar a fons una de les E-bike que tenim en el nou programa de TEST ofert per MuntBikes,

En aquest cas parlem de la nova spark 720 ''plus'' amb roda 27'5 però coberta sobredimensionada (2.8) mida que considerem la ideal per les E-bike, ja que el major volum d'aire respecte a una 27.5 normal otorga un extra de comòditat i capacitat de superar obstacles molt notable.

una E-bike la podríem dividir en 2 grans aspectes a l'hora de comparar-les, i és que com hem dit en altres ocasions, qualsevol marca pot fabricar una ebike amb un bon motor, però molt poques marques fabriquen realement una bona E-bike al complet. Així doncs la dividirem entre part bici i la motorització.

Motorització: aquest model equipa el nou Shimano steps, (250w 500w/h) un motor que cal provar bé per entendre'l, a mi personalment m'ha sorprès de forma molt positiva, per varies raons, potser molt obvies, però no tant comúns de sentir en una e-bike.

de tots els que he tingut la sort de testar, el shimano és el que s'ha mostrat més eficient, de tots els motors, és el que està més gestionat electronicament, no oblidem que Shimano és japonès i en saben bastant del tema, practicament no fà cap despedici d'energía, es mostra molt progressiu i extremadament sensible a la força que demanem als pedals, un exemple curiós és que et permet anar darrera un company ciclista sense motor, amb la opció de potència boost (màxima) però capaç de desplaçar-se de forma molt suau, sense batzegades ni sensació que xocaràs amb el company. No obstant com que estem seleccionats en el mode més potent, enseguida que detecta una trepitjada de pedal forta accelera amb molta força, de manera uniforme evitant relliscades de roda.

la duració de la bateria (molt integrada en aquest model) ha sigut molt bona, uns 20 km de btt dur i ha consumit 2 ratlles de 5.
disposa de un display digital al manillar amb tota la informació necessària.

Part Bici: La part bici en aquest model és "top del top" anem conduïnt una Spark, la bici més reconeguda, de la marca líder en btt a nivell mundial, mateixa idea en aquesta E-bike que en una bici de competició, molt ràpida, molt àgil i un treball de suspensions, per ara, inmillorable. realment aquesta part és la que diferenciarà una bona ebike de una bici simplement motoritzada.

aquest model te un pvp de 4999€ i la

trobaràs per provar a MuntBikes, on podràs demanar cita i fer tu mateix el test! en cas de voler sortir amb algún company, us podem deixar alguna unitat més segons la disponibilitat.*
*MuntBikes es reserva el dret de denegar la cessió de la Bicicleta si ho considera convenient.
e-spark 720
Contáctanos

Contactar
Localización

Ayuda

Test & News
Faq

MRW E-commerce MRW E-Commerce

Blog