Test & News

test Scale 900 wc 2018 Xl

 

Esta clar que si Nino shurter corrés amb unaltre marca de bicis que no fós Scott, posiblement seguirÍa guanyant i pujant al podi, però ara entenc perque esta no un ni dos esglaons per sobre dels seus rivals.. podriem dir que 3 esglaons per sobre gràcies a la nova scale 900 rc wold cup 2018 es simplement brutal!!

Com es pot millorar algo que ja anava tant bé? Referint-nos a la antiga Scale 2015/16 per exemple.

-És una bici super còmode i manejable amb un quadre molt rígid d'un pès molt reduït per sota de 980g .una bici fàcil de portar que et transmet una seguretat bestial.

Un cop et poses dret i exprimim una mica es nota moltíssim la rígidesa del quadre i el sistema BOOST la fà més reactiva, notes que tota la força que fas a cada pedalada es transmet d'enseguida sense que perdis ni un sol segon, és com si una mà t'ajudés una miqueta i t'enpenyés de l’esquena, a l'hora notes com en la zona del pedalier et transmet una solidesa que jo mai havia sentit abans!

La nova Rock Shox sid RLC espectacular! s'ho empassa tot, et dóna una seguretat increïble a l'hora de baixar corriols tècnics, més sensible i absorbeix millor que la anterior SID, el bloqueig és genial, queda totalment rígida i bloquejada.

El grup sram eagle XX1 espectacular! rapid,fi i et dóna aquell punt de fiabilitat que saps que no et fallarà. Amb el plat de 32 gairebé no m'ha calgut posar el pinyó 50 nomes en un parell de pujades fortes de mes del 25%. Això permet que puguis montar un plat de més dents un 34 per exemple respecte a si portéssis un de 11.

Les rodes m'han encantat, DTswiss és com a qui li agrada el pernil d'aglà! Cel·lebrem el pas de Scott en posar-les de sèrie pel 2018. He notat una millora al ser el aro de 25mm, més confort i seguretat ,al igual que els maxxis aspen de 2.25 que van genials, lleuguers amb taco baix molt “rally” també destacar que es gasten molt ràpid… s’ha de tenir en compte.

Els frens sram level TLM genials un tacte molt sensible i m'agrada com s'agafa el dit a la maneta molt còmodes i confortables. En fi...ami nomes s'he m'acudeix un nom per aquesta bike...! LA REINA!!


 

bici probada: Scale 900 rc worldcup talla XL

tot de sèrie excepte tija i seient.

pès 9.45kg aquesta unitat en XL amb pedals

 

Contáctanos

Contactar
Localización

Ayuda

Test & News
Faq

MRW E-commerce MRW E-Commerce

Blog